'Geweldige' De Bruyne vergeleken met Tiger Woods in beste tijd

5 mei 2021, 09:01

Kevin De Bruyne heeft fraaie complimenten ontvangen voor zijn rol in de dubbele ontmoeting van de halve finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain. De Belgische middenvelder van Manchester City werd na zijn optreden in Engeland in de Engelse media vergeleken met Tiger Woods, vanwege het overeenkomstige balgevoel.

The Times maakt die vergelijking op basis van de pass die De Bruyne gaf op Phil Foden, waaruit de tweede City-goal viel. 'Het was een van de momenten waarop hij preciezer is met een bal dan Tiger Woods in zijn beste dagen', looft de Engelse krant. 'Hij is de belangrijkste kandidaat om de titel 'Speler van het Jaar' te winnen.' The Guardian beloonde hem met een negen voor zijn optreden.

In Spanje was met eveneens vol lof over de sterkhouder in het elftal van Pep Guardiola. Marca noemt hem kryptonite (een onverslaanbaar mineraal uit de Superman-serie), terwijl El Mundo Deportivo zag dat hij als een vis in het water was tegen PSG.

Lees ook: Keiharde kritiek op egoïstische Neymar: 'Was dit een grap?'

In zijn eigen land ontving de smaakmaker ook complimenten, al was zelfs Sporza zo eerlijk om Riyad Mahrez te kiezen tot speler van de wedstrijd. 'De aanvaller startte dit seizoen in 5 knockout-wedstrijden in de Champions League en liet daarin 2 assists en 4 goals optekenen. Straffe cijfers', zo schrijft het Belgische medium. The Guardian gaf Mahrez niet voor niets een tien (!) voor zijn prestaties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen