Fer in zak in as: "Ik weet wat deze wedstrijd voor de club betekent"

9 mei 2021 – Leroy Fer zat in zak en as na de pijnlijke nederlaag in De Klassieker tegen Ajax. Terneergeslagen verscheen de gelegenheidsaanvoerder van Feyenoord na afloop van de 0-3 nederlaag voor de camera van ESPN.

Fer in zak in as: "Ik weet wat deze wedstrijd voor de club betekent"

Feyenoord schoot zichzelf in de voet tegen Ajax door een strafschop te missen en twee eigen doelpunten te maken. "Wat er misging? We hebben knullige goals weggegeven en zelf de penalty niet gemaakt. Dat had het breekpunt in die wedstrijd kunnen zijn", sprak Fer.

De 31-jarige middenvelder nam zijn verantwoordelijkheid toen Feyenoord vlak voor rust een strafschop kreeg. De strafschop van Fer werd gekeerd door Maarten Stekelenburg, waardoor de Rotterdammers niet op gelijke hoogte kwamen. "Ik reken het mezelf aan dat ik die penalty mis. Ik weet wat deze wedstrijd betekent. Niet alleen voor de club, voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt."

Feyenoord lijkt veroordeeld tot play-offs na de nederlaag tegen de aartsrivaal. Kunnen de Rotterdammers zich nog wel opladen voor de nacompetitie? "We willen Europees voetbal halen, dus het zal wel moeten."

Feyenoord

gerelateerd