Vrees wordt werkelijkheid: breuk in enkel pechvogel Pratto

9 mei 2021 – Wie de beelden heeft gezien, zal er niet raar van opkijken, maar Lucas Pratto heeft een breuk in zijn enkel overgehouden aan het duel met Ajax, laat de club weten in een officieel statement. Zo heeft de Argentijn zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord inmiddels gespeeld. Hij wordt vandaag (zondag) nog geopereerd in het ziekenhuis.

Vrees wordt werkelijkheid: breuk in enkel pechvogel Pratto

Lucas Pratto kwam in duel met Ajax-speler Davy Klaassen, waardoor zijn enkel de verkeerde kant op klapte. Met veel pijn en per brancard werd hij van het veld gehaald. Daarmee heeft hij zijn laatste wedstrijd in het shirt van Feyenoord al gespeeld.

Het dienstverband van Pratto in Rotterdam was sowieso al erg teleurstellend. Hij werd deze winter door Feyenoord voor een half jaar van River Plate gehuurd om de spitsenproblematiek op de lossen. Dick Advocaat zag het echter niet zitten in de spits en gebruikte hem alleen in de vorm van korte invalbeurtjes. Ook tegen Ajax viel hij tien minuten voor tijd in, maar dat optreden was dus niet van lange duur.

Zie ook: Enkel Pratto staat de verkeerde kant op

Feyenoord zal het dus moeten stellen zonder Pratto in het restant van het seizoen. Sowieso de laatste twee wedstrijden tegen Heracles Almelo en RKC Waalwijk, maar hoogstwaarschijnlijk ook in de play-offs voor Europees voetbal. Met Nicolai Jörgensen, Robert Bozenik en Bryan Linssen zijn er echter nog genoeg andere opties voor Advocaat.

Feyenoord

gerelateerd