Zahavi belde in PSV-bus tijdens overval met zijn vrouw

9 mei 2021 – Het is zondag een vreselijke dag geworden voor Eran Zahavi en zijn familie. Het gezin werd slachtoffer van een brute overval, op het moment dat de Israëlische spits met PSV onderweg was naar Tilburg voor de wedstrijd tegen Willem II.

Zahavi belde in PSV-bus tijdens overval met zijn vrouw

Volgens het Eindhovens Dagblad werd Zahavi in de spelersbus gebeld door zijn vrouw, terwijl de overvallers nog in huis waren. Zahavi is na dat belletje zo snel mogelijk huiswaarts gekeerd. Zijn vrouw en zijn kinderen hadden op dat moment al de schrik van hun leven gehad. Twee overvallers waren het huis binnengedrongen. Eén van hen zou zich aanvankelijk hebben voorgedaan als pakketbezorger.

De vrouw en de kinderen werden vastgehouden door de overvallers in hun huis in Amsterdam-Buitenveldert. Volgens Het Parool werd een van de kinderen geslagen en werd het haar van de vrouw van Zahavi afgeknipt. Onduidelijk is wat de buit van de overvallers is geweest.

Bij de politie kwam om 16.00 uur een melding binnen van een overval. Er werden direct veel agenten ingezet en bovendien werd er gebruik gemaakt van een politiehelikopter. De politie startte daarna ook een buurtonderzoek om meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd.

Lees ook: Dumfries steunt Zahavi: ''Dat is verschrikkelijk om mee te maken''

PSV

gerelateerd