Moeder Ronaldo hoopt dat zoon terugkeert naar Lissabon

14 mei 2021 – Cristiano Ronaldo wordt de laatste weken veelvuldig gelinkt aan een terugkeer naar Sporting Lissabon. De 36-jarige aanvaller is dit seizoen weliswaar aan een productief jaar bezig bij Juventus, maar krijgt de laatste tijd veel kritiek. Ronaldo zou een van de hoofdverantwoordelijken zijn voor de slechte prestaties van de Oude Dame in de Serie A. 

Moeder Ronaldo hoopt dat zoon terugkeert naar Lissabon

Een terugkeer naar Sporting Portugal, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en in 2003 een droomtransfer naar Manchester United verdiende, ligt daardoor steeds meer voor de hand. Ook moeder Aveiro hoopt dat zijn zoon terugkeert naar Portugal. "Ik ga met hem praten", zegt ze in gesprek met Tvi24. "Ik denk dat hij volgend seizoen weer in Portugal speelt."

Het contract van Ronaldo loopt nog met een jaar door, maar een uittocht in Turijn lijkt aanstaande. De ploeg bezet momenteel de vijfde plaats in de Serie A, waardoor het moet vrezen voor deelname aan de Champions League. Naast Ronaldo lijken ook sterspelers als Alvaro Morata en Paulo Dybala daardoor hard op weg naar de uitgang.

Ronaldo is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van Juve. Ondanks zijn leeftijd is hij nog niet bezig aan zijn retour. In 32 competitieduels was hij liefst 28 keer trefzeker. Toch kon hij zijn ploeg er niet mee helpen. De landstitel is al maanden uit zicht, terwijl in de Champions League de achtste finale het eindstation was. Daarin was FC Porto te sterk.

Eredivisie

gerelateerd