Feyenoord hengelt talentvolle Zweedse middenvelder binnen

19 mei 2021, 18:30

Feyenoord heeft toegeslagen op de transfermarkt. De club uit Rotterdam heeft enkele uren voor de belangrijke wedstrijd in de play-offs tegen Sparta melding gemaakt van de komt van Aleksandar Krajisnik. De zestienjarige middenvelder sluit aan bij de jeugdopleiding van Feyenoord.

De middenvelder gaat spelen in Feyenoord Onder-17 en komt over van IFK Göteborg. De jonge spelmaker heeft een contract getekend tot 2023 in De Kuip. "Sasa is een zeer interessante speler die we al een tijdje volgen", zegt technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord. "Technisch vaardig, een jongen met goed spelinzicht en veel loopvermogen. Komende zomer voegt hij zich bij Onder 17 van trainer Davey van den Berg, waar hij rustig de tijd krijgt om zich verder te ontwikkelen in een nieuw land, bij een nieuwe club, met nieuwe ploeggenoten. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat een groot talent als Sasa hier gaat slagen."

Krajisnik beschikt over de Zweedse nationaliteit en heeft familie die uit Bosnië komt. Hij is trots dat hij de kans krijgt om in Rotterdam te gaan spelen. "Feyenoord gaf me gelijk een warm gevoel. Ik heb veel gesprekken gevoerd met de club, en ik geloof in de plannen die ze met mij hebben. Op termijn hoop ik door te kunnen breken richting Onder 21 en Feyenoord 1, maar eerst wil ik me verder ontwikkelen bij Onder 17. Voor dat team belangrijk worden is het eerste doel."

Krajisnik zal in de zomer aansluiten bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen