'Tottenham is druk bezig en wil Conte als nieuwe trainer'

2 juni 2021, 16:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tottenham Hotspur zit nog zonder hoofdtrainer en buigt zich al enige tijd over de kwestie wie de opvolger moet worden van Ryan Mason, die het seizoen afmaakte na het vertrek van José Mourinho. Volgens Fabrizio Romano en Sky Sports staat Antonio Conte bovenaan het wensenlijstje.

De Italiaanse trainer was afgelopen seizoen trainer van Internazionale, dat onder zijn leiding kampioen werd van de Serie A. Dat was de eerste landstitel in elf jaar. Een doorslaand succes, maar na de onrust die ontstond tussen hem en het bestuur gingen de partijen uit elkaar. Nu voert hij gesprekken met Tottenham Hotspur, om daar aan het werk te gaan als hoofdcoach.

Volgens Sky Sports hangt zijn eventuele komst samen met die van Fabio Paratici, die vorige maand vertrok als directeur van Juventus. Hij werkte bij Juventus tussen 2011 en 2014 eerder al succesvol samen met Conte en wordt mogelijk de nieuwe technisch directeur bij Tottenham. Gebeurt dat inderdaad, dan is de link naar Conte uiteraard snel gelegd. Er zou nog wel sprake zijn van een groot verschil tussen vraag en aanbod wat betreft salaris tussen Conte en Tottenham.

Als Conte inderdaad bij Tottenham aan het werk gaat, keert de 51-jarige Italiaan terug op bekend terrein. Eerder was hij succesvol als trainer van Chelsea waarmee hij zowel de Premier League als  de FA Cup wist te winnen. Eerder was overigens ook Erik ten Hag in beeld bij Tottenham, maar verder dan één gesprek kwam de Ajax-trainer niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen