'PSG praat met Ronaldo en is Pochettino-geruchten zat'

3 juni 2021 – Cristiano Ronaldo zou zomaar de volgende topaankoop van Paris Saint-Germain kunnen worden. De Portugees werd dit seizoen vaker gelinkt aan de Franse topclub, maar naar verluidt zou er inmiddels ook contact zijn geweest tussen beide partijen. 

'PSG praat met Ronaldo en is Pochettino-geruchten zat'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldde althans het Spaanse AS. Een deal tussen Paris Saint-Germain en Ronaldo zou volgens de sportkrant op meerdere manieren een goede zijn. Zo wil Ronaldo zelf graag vertrekken bij Juventus en lijkt het voor Paris Saint-Germain steeds lastiger om topaanvaller Kylian Mbappé te behouden. Bovendien is PSG's kledingsponsor Nike eveneens sponsor van de Portugees, wat de transfer ook commercieel interessant maakt. De Qatarese eigenaren van PSG denken er daarnaast aan om Ronaldo ook als uithangbord te gebruiken voor het WK van 2022 in Qatar. 

De kans dat Ronaldo vertrekt bij Juventus, lijkt hoe dan zeer groot. Verschillende buitenlandse media berichtten al over een vertrekwens van de Portugees en ook zijn eigen Instagram-post, waarin hij onder meer vertelde al zijn gestelde doelen bij Juventus te hebben behaald, bood ruimte tot speculatie. AS wist bovendien te melden dat Massimiliano Allegri, die onlangs werd aangesteld als nieuwe trainer van De Oude Dame, het behouden van Ronaldo niet hoog op zijn lijstje heeft staan.

Pochettino
Niet alleen wat betreft de selectie is het nog onduidelijk hoe Paris Saint-Germain er komend seizoen uit zal zien: ook een vertrek van trainer Mauricio Pochettino hangt in de lucht. De trainer, die pas een halfjaar werkzaam is in Parijs, werd de afgelopen tijd vaak in verband gebracht met een vertrek, waarbij vooral zijn oude club Tottenham Hotspur veelvuldig werd genoemd. Dit tot ergernis van zijn werkgever.

"De geruchten rond Pochettino zijn vermoeiend", uitte sportief directeur Leonardo zijn frustratie in gesprek met Franse Football. "Ik spreek hem elke dag over de voorbereiding op het komende seizoen. Hij heeft een contract tot 2022 en we zijn erg blij met zijn werk", was hij duidelijk. 

Reacties

Serie A

gerelateerd