Duitsland
2 – 2
Hongarije
Portugal
2 – 2
Frankrijk

Twente slaat slag voorin en is dichtbij Cerny en Misidjan

7 juni 2021 – FC Twente is dicht bij het aantrekken van Virgil Misidjan (27). De buitenspeler is transfervrij nadat zijn contract is afgelopen bij PEC Zwolle en de Tukkers tonen zich het meest slagvaardig. Ook de komst van Vaclav Cerny komt steeds dichterbij.

Twente slaat slag voorin en is dichtbij Cerny en Misidjan

Dat schrijft TC/Tubantia. Misidjan kwam afgelopen winter over van het Duitse 1. FC Nürnberg om zich weer in de kijker te spelen. Met een halfjarig contract en vier goals en drie assists in achttien wedstrijden is hij in die missie in elk geval geslaagd. Mede daardoor werd hij onbetaalbaar voor PEC Zwolle, want ook Swansea City en Reading zouden interesse hebben gehad.

Toch wordt het waarschijnlijk geen Engeland, maar Enschede, zo bevestigt technisch directeur Jan Streuer, die zegt dat de naderende komst er goed uitziet. "Hij is een creatieve buitenspeler met snelheid en een goed schot. Een speler die zowel aan de rechter- als linkerkant uit de voeten kan. Hij is ook een ervaren jongen", stelt hij over de naderende komst van de transfervrije aanwinst.

Lees ook: FC Twente wil door met Cerny en zag dat Beukema te duur was

Misidjan is niet de enige buitenspeler die op korte termijn zal worden vastgelegd. Eerder al werd duidelijk dat de club de geblesseerde Cerny graag wil overnemen van FC Utrecht. "Dat ziet er wel goed uit", laat Streuer ook weten over de onderhandelingen in de Domstad. Met Luciano Narsingh en Issah Abass vertrekken er ook wat vleugelspelers in deze zomer.

Eredivisie

gerelateerd