Denemarken komt met statement: het gaat goed met Eriksen

13 juni 2021, 12:24

Het gaat goed met Christian Eriksen, zo heeft de Deense voetbalbond zondag laten weten via een verklaring. De situatie van de middenvelder die zaterdag onwel werd, is inmiddels stabiel. Eriksen heeft de nacht doorgebracht in het Rigshospitalet in Kopenhagen en maakt het goed.

'We hebben vanmorgen gesproken met Christian Eriksen', valt te lezen in een statement. 'Hij heeft een boodschap doorgegeven aan de spelers van Denemarken. Zijn conditie is stabiel en hij blijft nog in het ziekenhuis voor verdere onderzoeken. Het team en de staf heeft slachtofferhulp tot hun beschikking gekregen. Zij zijn er om de spelers te helpen en ook de spelers en staf proberen er voor elkaar te zijn.'

'We willen iedereen bedanken voor de liefdevolle berichten aan het adres van Christian.' Denemarken heeft tevens bekendgemaakt dat de training die zondag gepland stond, niet doorgaat. Hetzelfde geldt voor de persconferentie. Ook die is geschrapt. Denemarken speelt donderdag tegen België, maar aan voetbal denkt momenteel logischerwijs helemaal niemand in het kamp van de Denen.

Eriksen stortte zaterdag kort voor rust in Kopenhagen in elkaar. De middenvelder werd ongeveer tien minuten op het veld gereanimeerd. Bij het verlaten van het stadion was Eriksen bij bewustzijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen