Fabrizio Romano stelt Barcelona-fans gerust over Lionel Messi

24 juni 2021 – Nog een week en Lionel Messi loopt uit zijn huidige contract bij FC Barcelona. De supporters van de Catalaanse club hoeven zich echter geen zorgen te maken over een vertrek van de sterspeler, zo verzekert Fabrizio Romano. Hoewel er op dit moment nog geen akkoord op tafel ligt, is dat volgens de bekende Italiaanse transferspecialist slechts een kwestie van tijd.

Fabrizio Romano stelt Barcelona-fans gerust over Lionel Messi

Eerder deze week schreef AS dat Barcelona en Messi een akkoord hadden bereikt over een eenjarig met een optie voor een extra seizoen. Dat werd een dag later ontkend door Marca, dat aangaf dat de Argentijnse ster nog helemaal geen knoop over zijn toekomst heeft doorgehakt. Romano, die doorgaans dicht op het vuur zit, beschikt over andere informatie.

Hij schrijft in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) dat Messi zijn contract bij Barcelona gaat verlengen tot de zomer van 2023. Er bestaat bij alle betrokken partijen geen twijfel over het doorgaan van de deal. Er moeten slechts nog enkele clausules worden vastgelegd in het contract. Worden de laatste plooien gladgestreken, dan wordt het nieuws officieel aangekondigd.

Het is nog maar de vraag of de deal wordt beklonken voor 1 juli, de dag dat de huidige verbintenis van Messi bij Barcelona afloopt. De zesvoudig winnaar van de Gouden Bal is op dit moment namelijk met Argentinië actief op de Copa América. De Argentijnen hebben geplaatst voor de kwartfinale, waardoor Messi in elk geval tot begin volgende maand actief zal zijn in Brazilië.

LaLiga

gerelateerd