Heracles komt boze fans tegemoet: Pröpper-shirts gratis herdrukt

2 juli 2021, 19:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Twente en Heracles Almelo mogen dan een gezamenlijke jeugdopleiding hebben, maar de twee clubs gaan nog altijd niet door één deur. Voornamelijk onder de supporters is er haat en nijd over en weer. Daarom was de transfer van Robin Pröpper, die transfervrij van Heracles naar Twente ging, ook niet erg goed gevallen bij de supporters van de Almeloërs. De boze fans worden nu enigszins tegemoetgekomen door Heracles.

Supporters die in het bezit zijn van een Heracles-shirt met Pröpper achterop, kunnen dat shirt namelijk kosteloos laten herdrukken in de fanshop. De centrale verdediger was aanvoerder van Heracles en was voor zijn overstap dan ook erg geliefd bij de supporters, maar daar is dus inmiddels weinig van over. Heracles laat op de clubwebsite weten dat veel supporters niets meer met hem te maken willen hebben. 'Wij hebben de afgelopen uren veel verzoeken van supporters ontvangen om hun shirts met de naam van Robin Pröpper erop opnieuw te drukken.'

'Wij begrijpen de emoties en de gevoelens van onze achterban rondom de overgang naar FC Twente. Vandaar dat we onze supporters kosteloos de mogelijkheid bieden om de shirts te laten bedrukken met een andere naam.' Pröpper was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging, waardoor hij zijn aflopende contract niet verlengde.

Lees ook: Heracles niet blij met keuze Pröpper: "Het steekt"

Pröpper speelt al vrijwel zijn hele leven in het Oosten van het land. De in Arnhem geboren verdediger begon in de jeugd van Vitesse en maakte daarna de overstap naar De Graafschap. Vervolgens zette hij bij Heracles de definitieve stap naar de Eredivisie en ook nu kiest hij er dus voor om in die contreien te blijven spelen. Na 97 wedstrijden ruilt hij het zwart-wit in voor het Twentse rood.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen