'Dusan Tadic heeft jawoord aan AC Milan al gegeven'

4 juli 2021, 13:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dusan Tadic lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax. De 32-jarige aanvoerder van de Amsterdammers werd de afgelopen dagen al in verband gebracht met een overstap naar AC Milan, geruchten die de laatste dagen steeds sterker worden. Volgens het Italiaanse Calcio Mercato heeft hij inmiddels al besloten om voor een overstap naar Milaan te kiezen.

De onderhandelingen tussen Tadic en AC Milan zijn reeds gestart. Trainer Stefano Pioli is zeer gecharmeerd van de linkspoot, die Zlatan Ibrahimovic moet gaan ondersteunen in de voorhoede. Ook technisch directeur Paolo Maldini is gek op Tadic, die al jarenlang bij Ajax én de Servische nationale ploeg tot de absolute sterren van het elftal behoort.

Lees ook: Tadic staat open voor zomerse transfer naar AC Milan

Tadic kan in Milaan een salaris van vier miljoen euro tegemoet zien: flink meer dan de 2,3 miljoen die hij momenteel ontvangt bij Ajax. De aanvoerder heeft nog een contract tot de zomer van 2023 in de Johan Cruijff Arena en leek zijn loopbaan te gaan eindigen in Amsterdam, maar de interesse van topclub Milan zouden hem op andere gedachten hebben gebracht.

Tadic, die in 2018 werd opgepikt bij Southampton, was afgelopen seizoen goed voor veertien treffers en achttien assists in de Eredivisie. In totaal staat zijn teller in 149 optredens voor Ajax op 76 goals en 70 assists. Ajax is zelf ook bezig met het versterken van de selectie. Mogelijk is Feyenoorder Steven Berghuis de vervanger van Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen