Feyenoord-gerucht over Veerman heeft veel onzekerheden

5 juli 2021, 19:36

Iedereen houdt rekening met een transfer van Joey Veerman. De vraag is voornamelijk: waar naartoe? Feyenoord hoopt nog steeds op de diensten van de vice-aanvoerder van sc Heerenveen, meldt Feyenoord Transfermarkt. Het doorgaans betrouwbare medium voegt er in de berichtgeving ook aan toe dat er veel onzekerheden zitten in het gerucht.

Het gerucht meldt dat Feyenoord deze zomer de gesprekken gaat heropenen met Veerman en diens management. Hoe serieus het uiteindelijk wordt, hangt af van de financiële middelen die de Rotterdammers moeten zien te krijgen. Omdat Veerman in Heerenveen nog een driejarig contract heeft, vragen de Friezen de hoofdprijs en het is maar zeer de vraag of Feyenoord dan kan ophoesten.

De recente berichtgeving over Veerman wordt ook besproken in het ESPN-programma Voetbalpraat. "Heerenveen wil heel veel geld, er zal wel wat moeten gebeuren wil dat een serieuze optie worden", zegt Pieter Zwart, hoofdredacteur van Voetbal International. "Ze volgen hem al langer. Vorig jaar was het ook aan de orde, maar toen kwam corona en had Feyenoord geen geld meer. In principe lijkt mij, ten opzichte van die situatie, weinig veranderd."

Zwart kan zich de belangstelling voor Veerman voorstellen, maar heeft ook zijn bedenkingen. "Feyenoord heeft best wat middenvelders en ze hebben geld nodig. Joey Veerman nu halen, lijkt mij niet topprioriteit. Ik denk vooral centraal achterin wat zou kunnen gebeuren en Berghuis lijkt natuurlijk te vertrekken. Dat kost zoveel creativiteit, dus ik kan mij voorstellen dat je daar wat voor wilt halen en ik denk niet dat Veernab de ideale oplossing is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen