'Feyenoord dreigt Malacia kwijt te raken na akkoord'

10 juli 2021, 17:44   Bijgewerkt: 10 juli 2021, 18:17

Tyrell Malacia lijkt op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De linkervleugelverdediger heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord bereikt met Club Brugge. De jeugdinternational verlengde onlangs zijn contract in Rotterdam en van een overeenkomst tussen Feyenoord en Club Brugge is vooralsnog geen sprake.

Volgens het Belgische medium Het Laatste Nieuws zijn Malacia en Club Brugge er al uit. Het is dus wachten op de onderhandelingen met Feyenoord, dat zou hopen op een slordige elf miljoen euro. De Rotterdammers hebben met Ridgeciano Haps nog een alternatief achter de hand, maar ook hij wordt in verband gebracht met een transfer.

Club Brugge zal waarschijnlijk snel bij Feyenoord aankloppen om tot een akkoord te komen. Zo kan de Nederlandse enclave in het Jan Breydel Stadion andermaal worden uitgebreid. Op dit moment staan Bas Dost, Ruud Vormer, Noa Lang en Stefano Denswil al onder contract bij de regerend landskampioen van België. Malacia kan zich dus snel bij zijn landgenoten voegen.

De 21-jarige linkspoot komt uit de eigen jeugdopleiding van de Zuid-Hollanders en maakte in 2017 zijn debuut in de hoofdmacht. Inmiddels heeft Malacia al 87 wedstrijden bij het eerste elftal achter zijn naam staan. Onlangs verlengde hij zijn contract tot medio 2024, waardoor Feyenoord een fraaie transersom tegemoet kan zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen