Bouwmagnaat wil NAC kopen: "Mijn plan gaat NAC echt helpen"

13 juli 2021 – Het begint er sterk op te lijken dat NAC Breda binnenkort in handen komt van Karel Vrolijk van Bouwbedrijf Vrolijk uit Breda. De rijke fan van de Bredanaars heeft zijn serieuze interesse kenbaar gemaakt. De aandelen van NAC zijn sinds vorige maand te koop nadat het erg onrustig was binnen de club.

Bouwmagnaat wil NAC kopen: "Mijn plan gaat NAC echt helpen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

NAC promoveerde niet naar de Eredivisie, er was veel te doen rond clubicoon Ton Lokhoff en trainer Maurice Steijn stapte op vanwege ernstige bedreigingen. Daarop besloten grootaandeelhouders Rob van de Weelde, Paul Burema en Wim van Aalst hun meerderheidsbelang te verkopen. Kort daarna besloten ook de andere zeventien geldschieters zich terug te trekken.

Volgens Omroep Brabant is er eindelijk positief nieuws rond de Bredanaars. "Ik heb mijn interesse aangegeven bij Crossminds, het bedrijf dat de verkoop begeleidt", aldus Vrolijk in gesprek met het Brabantse medium. "Ik wacht nu op meer informatie en op een uitnodiging om te komen praten. Er zijn meer aanmeldingen begreep ik, maar ik heb een goed financieel onderbouwd plan dat NAC terug moet brengen naar de Eredivisie. Ik heb het beste met de club voor."

Vrolijk vindt dat de fans ook een belangrijk aandeel moeten hebben in de club. "Ik heb al gesproken met de supporters die over het gouden aandeel gaan en die waren heel positief over mijn plannen. Zij hebben 1 procent van de aandelen in handen en kunnen veel bepalen. Maar dat is goed, want supporters zijn belangrijk. Wat hun rol gaat worden, weet ik echter nog niet. Het plan wat ik heb, gaat NAC écht vooruit helpen."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd