Feyenoord komt in zoektocht naar verdediger uit in Kroatië

14 juli 2021, 08:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Mario Vuskovic, zo weet De Telegraaf woensdagmorgen te melden. De negentienjarige centrumverdediger van Hajduk Split wordt beschouwd als groot talent en geniet ook belangstelling van andere clubs. Feyenoord ondervindt concurrentie van onder meer Celtic.

Feyenoord lijkt echter een streepje voor te hebben op de concurrentie. Vuskovic zou namelijk een voorkeur hebben voor een transfer naar Feyenoord, dat naarstig op zoek is naar een versterking voor in het hart van de verdediging. De Rotterdamse club wil kapitaal creëren en probeert zodoende Vuskovic definitief over te nemen van Hajduk Split.

Eerder schreef The Scottish Sun al over de belangstelling van Feyenoord voor Vuskovic, die 44 wedstrijden voor Hajduk Split speelde en zelfs beschikt over enige Europese ervaring. Het Schotse medium beweerde dat naast Feyenoord en Celtic ook FC Basel en Torino de speler op de radar hebben. Vuskovic ligt nog tot de zomer van 2024 vast in Kroatië.

Jahanbakhsh

De primeur van Feyenoord Transfermarkt wordt ook bevestigd door De Telegraaf: Feyenoord gaat vol voor Alireza Jahanbakhsh. De kans bestaat dat de Rotterdammers de komst van de 27-jarige aanvaller binnen een week afronden. In De Kuip moet Jahanbakhsh de opvolger worden van Steven Berghuis, die op het punt staat de overstap naar Ajax te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen