'De Graafschap rekent niet echt meer op komst van Huntelaar'

15 juli 2021 – Een spectaculaire terugkeer op De Vijverberg van Klaas-Jan Huntelaar wordt steeds meer een illusie. De Graafschap rekent er niet echt meer op dat de 37-jarige spits zijn carrière in Doetinchem komt afsluiten. Rondom Huntelaar is het nog steeds erg stil en is ondertussen de voorbereiding al in volle gang.

'De Graafschap rekent niet echt meer op komst van Huntelaar'

Het bericht Schalke 04 het contract van Huntelaar niet ging verlengen, liet de harten in de Achterhoek sneller kloppen. De Graafschap wilde graag met The Hunter om tafel om een rentree te bespreken. Maar dat gesprek is er nooit geweest, weet De Gelderlander

De krant schrijft dat Huntelaar geniet van zijn vrije tijd. 'Daarnaast weet de voetballer, die volgende maand zijn 38ste verjaardag viert, ook dat de voorbereiding in het betaald voetbal al drie weken aan de gang is. Om op gevorderde voetballeeftijd met zo'n achterstand zo weer aan te sluiten, is geen sinecure', wordt terecht opgemerkt door het medium.

Deze donderdag hing Arjen Robben zijn schoenen aan de wilgen. Het mag geen verrassing heten als Huntelaar besluit hetzelfde te doen.

Lees ook: Robben licht toe: 'Beslissing eerlijk en realistisch'

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd