Florentino Pérez richt pijlen in nieuwe tapes op Guti en Figo

16 juli 2021, 11:32

Florentino Pérez is opnieuw in verlegenheid gebracht door uitgelekte geluidsopnames uit het verleden. De voorzitter van Real Madrid was eerder al bikkelhard voor Iker Casillas, Raúl, Cristiano Ronaldo, José Mourinho en Vicente Del Bosque. Dit keer zijn Guti en Luís Figo aan de beurt.

Het Spaanse medium El Confidencial heeft namelijk opnieuw opnames naar buiten gebracht waar Pérez niet blij mee zal zijn. "Guti is een geit. Hij is een vijand van zichzelf. Het is een schande dat Cadena COPE hem inhuurt als commentator. Hij zal ze laten stikken", aldus de voorzitter van Real over de middenvelder die vijftien seizoenen bij Real speelde.

Ook Figo, die tussen 2000 en 2005 de clubkleuren van de Madrilenen verdedigde, wordt afgemaakt door Pérez. De Portugees was volgens Pérez enkel bezig met het vergallen van de sfeer in de spelersgroep van Real. "Figo is degene die de hele kleedkamer heeft verziekt. Hij is net als Raúl een hoerenzoon. Figo en Raúl waren de twee ergsten van allemaal."

Real liet donderdag via Twitter al van zich horen. De club is natuurlijk niet blij met negatieve aandacht. Eerder werden al opnames over Casillas & Raúl, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/387593/perez-kraakt-in-nieuwe-tape-idioot-ronaldo-en-mourinho/,_blank,Ronaldo & Mourinho] en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/387639/perez-noemt-del-bosque-een-dwaas-real-voelt-zich-gechanteerd/,_blank,Del Bosque] gepubliceerd door El Confidencial.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen