'Barça biedt Griezmann aan bij vier Europese grootmachten'

22 juli 2021 – FC Barcelona doet er alles aan bij Antoine Griezmann deze zomer van de hand te doen. De Catalanen willen de grootverdieners zo snel mogelijk lozen en hebben de Franse aanvaller al bij vier clubs aangeboden. Griezmann aast zelf voornamelijk op een terugkeer naar Atlético Madrid.

'Barça biedt Griezmann aan bij vier Europese grootmachten'

Volgens de Franse sportkrant L'Équipe heeft Barcelona contact met Atlético en willen de club van Ronald Koeman graag zaken doen. Het is echter wel de bedoeling dat middenvelder Saúl Ñíguez de omgekeerde weg gaat bewandelen. Koeman hoopt zijn ploeg nog te versterken met een middenvelder, maar de 26-jarige Saúl lijkt liever in te gaan op interesse vanuit de Premier League.

Daarom heeft Barcelona geschakeld en is Griezmann ook aangeboden in Engeland. De grootmacht uit Catalonië zouden namelijk contact hebben gezocht met Manchester City en Tottenham Hotspur. In een eerder stadium werd volgens L'Équipe al gebeld met Turijn om de dertigjarige Griezmann aan te bieden bij Juventus. Die drie clubs lijken echter geen interesse te hebben.

Barcelona hoopt op een snelle oplossing voor Griezmann en andere grootverdieners. De club moet spelers verkopen om salaris vrij te maken voor Lionel Messi. De Argentijn is momenteel transfervrij, maar lijkt snel bij te gaan tekenen. Eerder haalde Barcelona al de transfervrije aanvaller Memphis Depay en Sergio Agüero naar Camp Nou.

Eredivisie

gerelateerd