Opnieuw onrust rond 'zieke' Ihattaren, Raiola zoekt club

28 juli 2021 – De toekomst van Mohamed Ihattaren ligt zeer vermoedelijk niet meer bij PSV. Ondanks dat het talent meer afgetraind verscheen voor het nieuwe seizoen, ging het na de eerste officiële wedstrijd alweer mis. Hij mocht niet invallen van trainer Roger Schmidt, meldde zich ziek en is momenteel mogelijk in Frankrijk.

Opnieuw onrust rond 'zieke' Ihattaren, Raiola zoekt club

Via Twitter kwam namelijk een foto naar buiten waarop Ihattaren te zijn lijkt in Zuid-Frankrijk (zie onder). Ook Pablo Rosario, die zijn transfer naar OGC Nice inmiddels heeft afgerond, en zaakwaarnemer Mino Raiola zijn op de beelden te zien. Daarbij moet de kanttekening worden gemaakt dat het niet bevestigd is dat deze foto actueel is van deze week, waarin Ihattaren zich ziek gemeld heeft. Wel duikt de plaat nu pas op, waardoor het wel waarschijnlijk lijkt dat hij actueel is. 

Het Eindhovens Dagblad kan de actualiteit van de foto in elk geval nog niet bevestigen. 'Wat wel een feit is, is dat Mino Raiola op dit moment kijkt of mogelijk een transfer voor Ihattaren te realiseren is. PSV wil daaraan tot 1 september meewerken, mits een acceptabel bedrag op tafel komt. Dat zijn geen speculaties. Tot gisteren (dinsdag) was van een serieus bod niks bekend', schrijft het medium over de situatie van het gevallen talent.

Lees ookIhattaren klaar bij PSV? "Op dit moment leuk voor het circus"

Ihattaren heeft volgend jaar een aflopend contract bij PSV en de kans is momenteel nihil dat hij gaat bijtekenen. De aanvaller kan niet overweg met hoofdcoach Schmidt, was betrokken bij meerdere relletjes en meldde zich meermaals ziek. Als blijkt dat de foto's daadwerkelijk recent zijn gemaakt van Ihattaren, dan heeft hij behoorlijk wat uit te leggen, aangezien PSV vandaag (woensdag) een cruciaal duel speelt in de voorronde van de Champions League. 

PSV

gerelateerd