FC Groningen
0 – 1
Vitesse
Feyenoord
1 – 0
SC Heerenveen
PEC Zwolle
1 – 1
Sparta

'Schmidt wijzigt opstelling van PSV op bezoek bij Galatasaray'

28 juli 2021 – PSV-trainer Roger Schmidt gaat zijn elftal ondanks de 5-1 zege in de heenwedstrijd tegen Galatasaray vermoedelijk wel iets veranderen. De verwachting is dat Cody Gakpo, die vorige week nog genoegen moest nemen met een reserveplek, in de basis start boven Yorbe Vertessen in de return van het duel in de voorronde van de Champions League.

'Schmidt wijzigt opstelling van PSV op bezoek bij Galatasaray'

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad over de vermoedelijke opstelling van Schmidt, die tijdens de persconferentie al aangaf dat hij vorige week nog alleen koos voor spelers die er vanaf de eerste minuut bij waren in deze voorbereiding. Gakpo was dat vanwege zijn EK met Nederland echter niet, waardoor hij bij de 5-1 zege nog invaller was en Vertessen in de basis begon.

Ditmaal wordt Gakpo dus wél in de basiself van PSV verwacht, die verder ongewijzigd zal zijn. Andre Ramalho en Olivier Boscagli vormen het centrum van de achterhoede, Philipp Max en Philipp Mwene de backs. Jordan Teze zal opnieuw op de bank beginnen. Het blok op het middenveld zijn opnieuw aanvoerder Marco van Ginkel en Ibrahima Sangaré, Davy Pröpper zit vermoedelijk op de bank. Noni Madueke, Mario Götze en uiteraard Eran Zahavi worden voorin verwacht.

Lees ook: Schmidt blikt vooruit op return met Galatasaray

Ook de scheidsrechter van de return tegen Galatasaray is bekend: de Italiaan Massimiliano Irrati heeft de leiding over het duel. Het is voor hem de eerste keer dat hij een Nederlandse club in Europees verband fluit. Voor het eindsignaal in Turkije zal PSV bovendien weten wie de opponent is: FC Midtjylland – Celtic start namelijk een kwartier eerder.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangaré; Madueke, Götze, Gakpo; Zahavi.

PSV

gerelateerd