Wijnaldum kan vandaag eerste prijs met PSG pakken

1 augustus 2021, 07:00   Bijgewerkt: 31 juli 2021, 23:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 1 augustus.

Wedstrijden

Union St. Gilloise - Club Brugge (13.30 uur)

Club Brugge kende een knotsgekke competitieopener tegen Eupen. In de dertiende minuut (!) van de blessuretijd stelde de landskampioen een punt veilig tegen Eupen. Deze zondag gaat de club van Bas Dost en Noa Lang op bezoek bij de stuntende promovendus Union Sint-Gillis. Die club vierde de rentree op het hoogste niveau met een 1-3 overwinning op bezoek bij Anderlecht. Club Brugge is dus gewaarschuwd.

Feyenoord - ADO Den Haag (14.30 uur)

Drie dagen na de Europese ontsnapping tegen FC Drita speelt Feyenoord een oefenduel met ADO Den Haag. Het treffen met de Eredivisie-degradant dient als opwarmertje voor het volgende Europese duel voor Feyenoord. Komende donderdag speelt de ploeg van Arne Slot in Zwitserland tegen FC Luzern. Het is voor Feyenoord te hopen dat het tegen ADO wat vertrouwen kan tanken na de twee matige optredens tegen Drita.

Lille - Paris Saint-Germain (20.00 uur)

Het nieuwe seizoen in Frankrijk begint vanavond met de strijd om de Trophee des Champions. Lille onttroonde vorig seizoen Paris Saint-Germain zeer verrassend als landskampioen. Dat wil PSG niet nog een keer laten en trok daarom de portemonnee voor het aantrekken van Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma en Sergio Ramos. Na het transfergeweld van de Parijzenaars moet vanavond voor het eerst duidelijk worden hoe de verhoudingen zijn.

Voetbal op tv

13.25 uur: Union Sint-Gillis - Club Brugge, Ziggo Sport Voetbal - live verslag uit Jupiler Pro League

19.55 uur: Lille - Paris Saint-Germain, Ziggo Sport - live verslag Franse Super Cup

02.50 uur: Verenigde Staten - Mexico, Ziggo Sport - live verslag finale Gold Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen