'Barça aast op Aubameyang en bereidt ruildeal voor'

16 augustus 2021, 23:49

In de zoektocht naar een nieuwe aanvaller is FC Barcelona uitgekomen bij Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonese topspits, al jaren een van de meest gevreesde aanvallers van de Premier League, moet de verzwakte aanvalslinie gaan versterken. Aubameyang zou in Camp Nou de opvolger zijn van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Lionel Messi.

Dat meldt Sky Sports. Afgelopen weekend bestond de voorhoede van FC Barcelona uit Memphis Depay, Martin Braithwaite en Antoine Griezmann, terwijl Ronald Koeman eveneens nog de beschikking heeft over Ousmane Dembélé, Sergio Agüero en Ansu Fati. Die twee laatstgenoemden kampen echter met een blessure en zijn voorlopig nog niet inzetbaar.

Ook Philippe Coutinho behoort tot het aanvallende arsenaal van Koeman, maar de Braziliaan mag vertrekken. Barça zou momenteel een ruildeal met Arsenal voorbereiden. Door Coutinho aan te bieden, hoopt het de vraagprijs van Arsenal voor Aubameyang te drukken. De 32-jarige spits was in 148 officiële wedstrijden voor Arsenal 85 keer trefzeker.

FC Barcelona begon dit weekend uitstekend aan het tijdperk zonder Messi. De eerste officiële wedstrijd na zijn vertrek werd winnend afgesloten: de ploeg van Koeman versloeg Real Sociedad met 4-2. Met twee treffers en een assist groeide de vaak bekritiseerde Braithwaite uit tot de grote uitblinker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen