Landskampioen Lille kan rampzalige start nog niet ombuigen

21 augustus 2021, 23:27

Het prolongeren van de landstitel lijkt na drie speelrondes al heel ver weg voor Lille. De landskampioen van vorig seizoen is nog altijd op zoek naar de eerste overwinning. Ook op bezoek bij AS Saint-Étienne bleef een driepunter uit dankzij een late gelijkmaker van de thuisploeg: 1-1.

Zo geweldig als het afgelopen seizoen verliep voor Lille, zo dramatisch begon het deze maand aan de competitie. In de openingswedstrijd kwam de ploeg tegen de tien man van FC Metz niet verder dan een gelijkspel en vorige week werd het volledig weggespeeld door Nice, met onder meer twee goals van Kasper Dolberg. 

De wedstrijd tegen Saint-Étienne moest de ommekeer worden en dat leek ook te gebeuren. Burak Yilmaz, de clubtopscorer van vorig seizoen, zorgde met zijn tweede competitietreffer van dit jaar voor de 0-1. Met Sven Botman in de achterhoede hield Lille de voorsprong lang vast, maar niet lang genoeg. In de 85e minuut was het via de negentienjarige Saidou Sow toch raak: 1-1.

Zo loopt Lille al na drie duels zeven punten achter op koploper Paris Saint-Germain. Strijden om de landstitel lijkt na de historische transferzomer van de Parijzenaren sowieso niet haalbaar, maar de ploeg zal de weg omhoog snel moeten vinden om een crisis af te wenden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen