Zaakwaarnemer Van de Beek: "Niet nog zo'n seizoen als vorige"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 augustus 2021 – Waar ligt de toekomst van Donny van de Beek (24)? Ondanks dat de Nederlander na een goede voorbereiding bij Manchester United nog geen speeltijd kreeg dit seizoen, sprak manager Ole Gunnar Solskjaer zijn vertrouwen uit in de oud-Ajacied. Volgens zijn zaakwaarnemer is dat ook wel broodnodig, want het moet anders dan vorig voetbaljaar.

Zaakwaarnemer Van de Beek: "Niet nog zo'n seizoen als vorige"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Iedereen binnen de club weet dat Donny niet nog zo'n seizoen als afgelopen jaar kan hebben", laat Guido Albers weten tegenover De Telegraaf over de situatie van Van de Beek. "In de voorbereiding zou er helderheid worden verschaft over zijn rol. De fans hadden hem eerder al omarmd, maar het belangrijkste is dat de trainer in de Engelse pers nu duidelijkheid heeft gegeven. Daar zijn we blij mee. En ik ga ervan uit dat Donny de komende periode veel zal spelen op een van de posities op het middenveld."

Solskjaer zei onder andere dat Van de Beek nog speelminuten zal krijgen dit seizoen, maar gaf ook aan dat hij zijn huidige middenvelders het uitstekend deden. Alle concurrenten van de international van Oranje kregen al wel speeltijd tegen Leeds United (5-1 winst) en/of Southampton (1-1), maar Van de Beek bleef tweemaal negentig minuten op de bank bij The Red Devils in de Premier League.

Lees ook: Hoopgevende woorden Solskjaer voor Van de Beek

Om in beeld te blijven bij het Nederlands elftal onder Louis van Gaal moet Van de Beek speeltijd krijgen. De kersverse bondscoach gaf aan alleen spelers op te roepen die wedstrijdfit zijn en veel gespeeld hebben. Dat gebeurde dit én vorig seizoen niet voor de voormalig Ajax-speler. In de Premier League kwam hij afgelopen seizoen negentien keer in actie, maar slechts vier keer verscheen hij aan de aftrap.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd