Pascal Jansen over Veerman: "Goede speler, niet meer dan dat"

27 augustus 2021, 20:56

AZ verkocht deze zomer voor vele miljoenen aan spelers. Zo zag het onder meer Myron Boadu naar Monaco vertrekken, Calvin Stengs naar Nice en Marco Bizot naar Stade Brest. Het haalde onder meer Sam Beukema op bij Go Ahead en Vangelis Pavlidis bij Willem II, het liet aan het begin van het seizoen zien dat de selectie nog wel wat versterkingen kan gebruiken. Pascal Jansen ging daarbij in op de optie Joey Veerman.

AZ begon het seizoen matig door in de eerste competitiewedstrijd te verliezen van RKC Waalwijk en door in de play-offs voor de Europa League niet thuis te geven tegen Celtic. In de praatprogramma's Voetbalpraat van ESPN en Veronica Inside werd al geopperd om de binnengekomen miljoenen te investeren in Joey Veerman van sc Heerenveen.

Tegenover Voetbalzone laat Pascal Jansen weten dat dat momenteel nog niet staat te gebeuren. "Joey is een goede speler, niet meer dan dat. Het is dat jij het nu zegt, maar ik zou het niet weten. Die vraag moet je ook niet aan mij stellen." Veerman speelde in het verleden voor Volendam, waar hij nog altijd woont. Daardoor lijkt de link met AZ ook snel gelegd.

De Alkmaarders speelden afgelopen weekend niet. Het duel met Fortuna Sittard werd verplaatst, zodat AZ zich zo optimaal mogelijk kon voorbereiden op de ontmoeting met Celtic. Komende zondag staat een interessant affiche op het programma: namelijk tegen het Heerenveen van Joey Veerman. Wellicht kan hij Pascal Jansen in die wedstrijd wat meer overtuigen van zijn toegevoegde waarde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen