Benzema weet het zeker: Mbappé gaat naar Real Madrid

2 september 2021, 16:03

Lionel Messi maakte de transfer naar Paris Saint-Germain, Cristiano Ronaldo keerde terug bij Manchester United, Romelo Lukaku ging voor een nieuw contract bij Chelsea. Genoeg aanvallers die een grote transfer maakten, maar Kylian Mbappé bleef bij PSG. Ondanks de serieuze interesse van Real Madrid. Karim Benzema verwacht dat de aanvaller alsnog de overstap gaat maken naar de Spaanse hoofdstad.

Dat vertelde de spits van de Koninklijken in gesprek met RTL. "We kunnen het goed met elkaar vinden, zowel binnen als buiten het veld. Natuurlijk zou ik graag willen dat hij met mij samenspeelt in Madrid, maar je moet zijn club ook respecteren. Maar op een dag zal Mbappé voor Real Madrid spelen", laat de aanvaller weten. Deze zomer deed Real meerdere aanbiedingen bij Paris Saint-Germain, maar de clubleiding was resoluut. Mbappé mocht voor geen enkel bedrag vertrekken. 

De jeugdige aanvaller heeft nog een éénjarig contract in de Franse hoofdstad, maar zou zijn zinnen zelf hebben gezet op een nieuw avontuur. Een contractverlenging lijkt er dan ook niet in te zitten, waardoor Mbappé over een jaar gratis de deur uit kan wandelen. Dat terwijl de Spaanse grootmacht deze zomer nog een bod van tweehonderd miljoen euro deed... Het betekent dat de voetbalfans sowieso een paar maanden kunnen genieten van het supertrio Neymar - Messi - Mbappé.

Eerder deze week liet Benzema zich overigens ook al uit over een mogelijke transfer van zijn landgenoot. Destijd was de transferperiode nog open. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar Mbappé is welkom bij Real Madrid. Hij heeft alle kwaliteiten om in de toekomst speler van Madrid te zijn, dus ik hoop het", vertelde de routinier over zijn collega bij de nationale ploeg. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen