ADO Den Haag huldigt Badr Hari-kwelgeest in de rust

5 september 2021, 15:38

ADO Den Haag heeft zondagmiddag tijdens de ontmoeting met FC Eindhoven een bijzondere gast op de tribune. De Poolse kickbokser Arkadiusz Wrzosek zit in het Cars Jeans Stadion wordt in de rust gehuldigd vanwege zijn overwinning op Badr Hari tijdens Glory 78 in Ahoy.

Wrzosek is supporter van voetbalclub Legia Warschau, dat innige banden onderhoudt met ADO Den Haag. Om die reden zat de kickbokser in het verleden al eens op de tribune in Den Haag. Het is dé reden voor ADO om de Poolse vechter tegen FC Eindhoven te feliciteren met zijn overwinning. 'Arkadiusz Wrzosek is vandaag bij de wedstrijd! In de rust zetten we hem in het zonnetje!', schrijft ADO op Twitter.

De 29-jarige kickbokser werd zaterdagavond in Ahoy vier keer naar het canvas geslagen door Badr Hari, die het gevecht domineerde en op weg leek naar de fatale knock-out. Die kreeg hij echter zelf te verwerken. Met een ultieme headkick schopte hij tijdelijk het licht uit bij Badr Hari, die zijn rentree in de ring daarmee op een deceptie zag uitlopen.

Na vier wedstrijden staat ADO Den Haag op de achtste plaats. De ploeg van Ruud Brood won de eerste twee wedstrijden, maar verloor de twee duels daarna. De KNVB legde ADO vanwege de financiële problemen een puntenstraf op. Daar is ADO tegen in beroep gegaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen