Hiddink stopt ermee, Boateng ontloopt gevangenisstraf

10 september 2021, 00:30   Bijgewerkt: 9 september 2021, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 10 september.

Guus Hiddink (74) zet definitief punt achter trainerscarrière

Guus Hiddink heeft een punt achter zijn trainerscarrière gezet. De 74-jarige Hiddink stopt als trainer en technisch directeur van Curaçao, waarmee een einde komt aan zijn loopbaan. Dat vertelde Hiddink donderdagavond bij het SBS-programma HLF8, dat wordt gepresenteerd door Johnny de Mol.

Geen gevangenisstraf, wel mega-boete voor Boateng

Jérôme Boateng is schuldig bevonden aan de mishandeling van zijn ex-vriendin Sherin Senler in 2018, zo bericht Bild. De 33-jarige Duitse verdediger ontkomt aan een gevangenisstraf, maar moet zijn voormalig vriendin wel een schadevergoeding van 1.

Klopp wilde visuele bevestiging dat blessure Van Dijk meeviel

Virgil van Dijk is tot grote opluchting van Jürgen Klopp fit teruggekeerd bij Liverpool. De centrumverdediger kreeg in de slotfase van de wedstrijd tussen Oranje en Turkije (6-1) een tik op zijn enkel na een te korte pass van Justin Bijlow. Toen Klopp na afloop contact opnam met Van Dijk, wilde hij visueel bevestigd krijgen dat de schade meeviel.

Bruma levert op eigen initiatief salaris in: "Een heel mooi gebaar"

Armindo Bruma wilde deze zomer zo graag bij PSV blijven dat hij een gedeelte van zijn salaris heeft ingeleverd. De 26-jarige aanvaller stond op de nominatie om verkocht te worden, maar wilde liever een nieuwe start in Eindhoven maken. John de Jong, technisch directeur van de Eindhovenaren, stelt het gebaar van Bruma zeer op prijs.

Marseille vindt dat Nice zwaarder gestraft had moeten worden

Olympique Marseille vindt dat OGC Nice veel zwaarder gestraft had moeten worden voor de ongeregeldheden tijdens de derby van 22 augustus. De tuchtcommissie van de organisator van de Franse voetbalcompetitie maakte woensdag bekend dat Nice twee punten moet inleveren en drie wedstrijden de tribunes gesloten moet houden.

'Ontevreden Özil denkt al na over vertrek bij Fenerbahçe'

Het verblijf van Mesut Özil bij Fenerbahçe is mogelijk een kort leven beschoren. De 32-jarige spelmaker zou ontevreden zijn over zijn speeltijd en een winters vertrek overwegen. Özil reisde onlangs af naar Qatar, wat de geruchten over een transfer alleen maar heeft gevoed.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen