Ook Wijnhard niet goed genoeg voor NAC

27 juli 2006, 14:58

Na Quido Lanzaat kan ook Clyde Wijnhard een transfer naar NAC Breda uit zijn hoofd zetten. De aanvaller was de afgelopen dagen op proef in Breda, maar heeft de technische staf niet weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. In het oefenduel tegen Gençlerbirligi werd de oud-Ajacied zelfs al in de rust naar de kant gehaald.

De inmiddels 32-jarige Wijnhard kreeg in de oefenwedstrijd tegen Steaua Boekarest al een kans om zich te bewijzen. Na dat duel wilde trainer Ernie Brandts hem nog even bij de selectie houden, zodat hij ook tegen Gençlerbirligi kon laten zien wat hij waard was. Tegen de Turken slaagde Wijnhard er echter niet in om Brandts te overtuigen.

Wijnhard debuteerde in het seizoen 1992/1993 bij Ajax in het betaalde voetbal, maar heeft sindsdien nooit echt weten te overtuigen. In totaal speelde hij voor liefst elf verschillende clubs, waaronder FC Groningen, RKC Waalwijk en Willem II. Zijn meest succesvolle periode kende hij bij Huddersfield Town, waar hij van medio 1999 tot januari 2002 verbleef.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen