Gazzetta: 'Vieira rond met Internazionale'

28 juli 2006, 09:39

Ook Patrick Vieira zal Juventus verlaten. De Franse middenvelder heeft volgens Italiaanse media een akkoord bereikt met Internazionale, de ploeg die door de straffen van AC Milan en Juventus de landstitel van afgelopen seizoen toegewezen gekregen heeft. Vieira is na Cannavaro, Emerson, Thuram en Zambrotta alweer de vijfde speler die vertrekt uit Turijn.

Volgens het toonaangevende Gazzetta dello Sport is de transfer zo goed als rond. De krant weet te melden dat Inter een transfersom van 11,5 miljoen euro op tafel legt voor de 30-jarige middenvelder, die geboren werd in de Senegalese hoofdstad Dakar. Een andere kant, de Corriere della Sera meldt bovendien dat Vieira bij Inter een astronomische salaris zal krijgen. Volgens de krant zal de verdedigende middenvelder jaarlijks 5,5 miljoen euro bijgeschreven krijgen op zijn inmiddels al prima gevulde bankrekening.

Voor Vieira lijkt hiermee na één seizoen alweer een einde te komen aan zijn avontuur bij Juventus. De Fransman stapte exact een jaar geleden over van Arsenal, na liefst negen seizoenen de kleuren van the Gunners te hebben verdedigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen