De vermoedelijke opstelling van PSV tegen Sturm Graz

30 september 2021, 09:28   Bijgewerkt: 30 september 2021, 10:22

PSV hoopt zich vanavond te revancheren voor een matige week in de Eredivisie. De Eindhovenaren gaan in de groepsfase van de Europa League op bezoek bij Sturm Graz. In Oostenrijk kan trainer Roger Schmidt geen beroep doen op Noni Madueke en Davy Pröpper. Zij zijn met blessures in Nederland gebleven.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Schmidt dit keer geen verrassing in huis en kiest hij voor dezelfde spelers als tegen Willem II. Dat betekent dat er onder de lat een plekje is voor Joël Drommel. De 24-jarige doelman ging in Tilburg opzichtig in de fout bij de winnende treffer (2-1) van Ché Nunnely en krijgt in Graz de kans zich positief te kunnen laten zien.

In de achterhoede begint Oostenrijker Phillipp Mwene als rechtsback. Hij wordt in de defensie bijgestaan door André Ramalho, Olivier Boscagli en Philipp Max. De twee controleurs op het middenveld heten Marco van Ginkel en Ibrahim Sangaré. Cody Gakpo, Ritsu Doan, Mario Götze en Eran Zahavi moeten voor aanvallend gevaar gaan zorgen namens de Brabanders.

PSV heeft na een groepswedstrijd een puntje in de Europa League. Een leuk duel met Real Sociedad eindigde in een 2-2 gelijkspel. Sturm Graz ging op zijn beurt met 1-0 onderuit tegen AS Monaco. De wedstrijd begint vanavond om 18.45 uur en wordt afgewerkt in het Stadion Graz-Liebenau, waar plek is voor ruim 16.000 toeschouwers.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangaré; Doan, Götze, Gakpo; Zahavi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen