Van Aanholt haalt uit naar Guendouzi: 'Trek die pruik van je hoofd'

1 oktober 2021 – Patrick van Aanholt is nog altijd kwaad om de vermeende schwalbe die Olympique Marseille-middenvelder Mattéo Guendouzi donderdagavond maakte in de Europa League. De voormalig middenvelder van Arsenal ging tegen Galatasaray een kwartier voor tijd naar het gras, nadat hij botste met Van Aanholt.

Van Aanholt haalt uit naar Guendouzi: 'Trek die pruik van je hoofd'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Guendouzi schreeuwde om een strafschop, maar de scheidsrechter wilde er niets van weten. De VAR constateerde wél een overtreding, maar de arbiter van dienst besloot ook geen penalty te geven nadat hij de beelden had bekeken. Het leidde tot veel frustratie bij de Franse subtopper, die niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel.

In de nacht na de wedstrijd besloot Van Aanholt zijn onvrede te uiten via Twitter. 'Je blijft maa praten terwijl de VAR heeft bewezen dat je ongelijk hebt. Likkleman moet rustig aan doen, voor ik die pruik van je hoofd aftrek', schrijft Van Aanholt op zijn account. Met Likkleman verwijst de negentienvoudig Oranje-international naar een in Engeland bekende lilliputter en gevangene.

Eerder baarde Marouane Fellaini al opzien door Guendouzi aan zijn inrukwekkende haardos te trekken. Galatasaray, dat in de voorronde van de Champions League werd verslagen door PSV, staat na twee speelronden aan kop in poule E. De Turken hebben tot dusverre vier punten verzameld.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd