Dit zijn de elf van Koeman voor de topper tussen Barça en Atlético

2 oktober 2021, 19:53   Bijgewerkt: 2 oktober 2021, 20:06

Ronald Koeman heeft zijn formatie voor de topper tegen Atlético Madrid bekend gemaakt. FC Barcelona start uiteraard met Memphis Depay en Frenkie de Jong, maar dit keer zonder Luuk de Jong. Het is overigens gissen in welke formatie Barça met deze elf precies zal starten.

Zo lijkt het erop dat Koeman dit keer met een viermansdefensie zal starten, met Oscar Mingueza, Ronald Araujo, Gerard Piqué en Sergino Dest. Het zou echter ook kunnen dat Frenkie de Jong een linie naar achteren schuift. In ieder geval is Eric Garcia, die eerder deze week rood pakte in het met 3-0 verloren Champions League-duel tegen Benfica, naar de bank verwezen.

Verder kiest Koeman verder voor talenten Nico en Gavi en krijgt ook Philippe Coutinho de voorkeur. Het gaat ten koste van Luuk de Jong, die van de afgelopen vijf wedstrijden er wel vier in de basis startte. Memphis is de enige echte spits in de formatie van Barça, al zou het kunnen dat hij voorin versterking krijgt van Gavi en Coutinho. 

Bij Atlético Madrid begint voormalig FC Barceona-aanvaller Luis Suárez in de punt van de aanval, samen met João Felix. Dat betekent dat de van Barça gehuurde Antoine Griezmann op de reservebank begint. Tegen AC Milan in de Champions League maakte de linkspoot nog de gelijkmaker. Atlético begint tegen FC Barcelona met een 5-3-2-formatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen