Gakpo durft geen duidelijkheid te scheppen over blessure

21 oktober 2021, 23:29

Cody Gakpo heeft na afloop van de thuiswedstrijd tegen AS Monaco (1-2 verlies) geen duidelijkheid kunnen verschaffen over de ernst van zijn blessure. Zodoende staat er een vraagteken achter de naam van de aanvaller van PSV voor de kraker tegen Ajax. "Ik landde verkeerd op mijn enkel." 

Gakpo viel donderdagavond uit nadat hij PSV op 1-1 had gezet tegen Monaco. De aanvaller landde verkeerd na een duel en hield daar pijn aan zijn enkel aan over. "Dat ging niet echt weg. Ik probeerde het er nog uit te lopen, maar dat lukte niet echt. Daardoor moest ik naar de kant", aldus Gakpo voor de camera van ESPN.

De enkelblessure zette een streep door de slotfase van Gakpo tegen Monaco. Vooralsnog is het onduidelijk of de aanvaller zondag in de Johan Cruijff ArenA weer in actie kan komen. "Daar kunnen we nu niets over zeggen. De enkel moet nog behandeld en beoordeeld worden. Hopelijk valt het allemaal mee."

Niet alleen Gakpo viel donderdag uit bij PSV. Ook Noni Madueke raakte geblesseerd. Hij viel uit met wat leek een hamstringblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen