Opluchting bij Feyenoord: "Was een beetje opgekropte frustratie"

24 oktober 2021 – Na puntenverlies tegen Vitesse en RKC Waalwijk pakte Feyenoord zondagmiddag drie punten op bezoek bij SC Cambuur. Trainer Arne Slot zag het in Leeuwarden nog bijna mis gaan voor zijn ploeg en dacht bij het missen van vele kansen terug aan de afgelopen weken.

Opluchting bij Feyenoord: "Was een beetje opgekropte frustratie"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Dat was inderdaad een beetje opgekropte frustatie van de afgelopen weken", aldus Slot na de 2-3 overwinning voor de camera van ESPN. "We hebben tegen Vitesse en RKC Waalwijk de betere kansen gekregen. Als je 'm dan weer niet gaat maken, kan er nog een ongelukkig momentje zijn. Gelukkig deden we het vandaag goed en wonnen we met 2-3."

Slot zag in Friesland veel verbeterpunten, maar was ook blij met de prestatie van zijn ploeg. "Volgens mij is dit wat je krijgt als je twee aanvallend ingestelde trainers tegenover elkaar zet. Dat maakt het voor de supporters een leuke wedstrijd en voor mij een heel mooi resultaat. Ik denk dat wij uiteindelijk de beste kansen hebben gehad en ondanks twee tegendoelpunten hebben we een goede uitwedstrijd gespeeld."

De winnende treffer werd namens Feyenoord gemaakt voor linksback Tyrell Malacia, die weer bij de voorselectie van Oranje zit. "Toen ik 'm raakte, wist ik al dat het goed was. Dan is het alleen nog hopen dat ie erin gaat. Ik zag dat de keeper de bal nog aanraakte, maar gelukkig vloof ie erin. We geven hier twee doelpunten weg en we kunnen onszelf verwijten dat het we zelf niet scoren. Zelf hoop ik deze lijn door te trekken."

Feyenoord

gerelateerd