Henry ziet problemen bij PSG en oppert andere rol Messi

26 oktober 2021 – Het supertrio Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar presteert bij Paris Saint-Germain nog niet zoals gehoopt. Afgelopen weekend kwam het niet tot scoren in het 0-0 gelijkspel tegen Olympique Marseille. Voormalig topspits Thierry Henry heeft daar een verklaring voor en stelt dat Messi verkeerd wordt gebruikt.

Henry ziet problemen bij PSG en oppert andere rol Messi

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Messi was geïsoleerd", viel Henry op in de wedstrijd tegen Marseille. "Hij kwam niet veel aan de bal. Ik zeg niet dat hij ongelukkig is, maar hij stond veel alleen. Ik zie hem liever in het centrum. Ik denk niet dat hij vanaf de rechterkant het verschil kan maken", werd de Fransman geciteerd door het Spaanse Marca.

Henry denkt wel dat Messi, Mbappé en Neymar samen kunnen spelen, al zal daar een andere invulling voor gevonden moeten worden. "Vanuit de as kan Messi het tempo bepalen. Precieze data heb ik niet, maar ik denk dat hij nu minder impact heeft. Hij is minder in het spel betrokken. Er moet een oplossing bedacht worden zodat ze met z'n drieën samen kunnen spelen."

Messi scoorde vooralsnog drie keer namens Paris Saint-Germain, drie doelpunten die hij allemaal in de Champions League maakte. In de Ligue 1, waar hij vier duels speelde, staat het voetbalicoon nog droog. PSG zelf staat in de competitie overigens wel ruim aan kop met 28 punten uit elf wedstrijden, zeven meer dan achtervolger RC Lens. 

Reacties

Ligue 1

gerelateerd