Opnieuw veel lof voor Ajax: "Bij de top-tien van Europa"

29 oktober 2021, 18:49

Ajax verkeert momenteel in supervorm, maar treft dit weekend 'angstgegner' Heracles Almelo, van wie het in de laatste vier jaar liefst driemaal verloor. Toch maakt trainer Frank Wormuth zich niet al te veel illusies voor de thuiswedstrijd tegen de Amsterdammers. "Ajax is top 10 van Europa", aldus de Duitser.

Dat vertelde hij tegenover TC/Tubantia over de opponent van dit weekend. "Ze kunnen tegen Barcelona en Liverpool spelen. Ze zitten in een flow, hebben met Tadic en Blind ook zo veel ervaring op het veld staan", weet de oefenmeester, die ook contact had met zijn landgenoot Marco Rose, die met Borussia Dortmund recent kansloos verloor van de Amsterdammers in de Champions League.

"Hij belde me na de wedstrijd. Kijk je alleen naar de afgelopen overwinningen van Ajax, dan kan ik misschien beter niets zeggen. Niemand verwacht dat we winnen, maar in voetbal kan alles", hield de Duitser wel degelijk hoop, te meer omdat in Almelo op kunstgras wordt gespeeld en daarna de return tegen BVB wacht voor Ajax.

Lees ook'Ajax heeft meer kwaliteit en ook een betere trainer'

"Op papier zijn we misschien een angstgegner, maar dat geldt voor de fans en de pers, niet in de hoofden van de spelers. Feit is dat je van de tien wedstrijden tegen Ajax er misschien eentje wint en een gelijk speelt", bleef de oefenmeester realistisch over de kansen van zijn ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen