Oppermachtig Atlético Madrid vindt aansluiting bij koplopers

31 oktober 2021, 18:29   Bijgewerkt: 31 oktober 2021, 18:55

Atlético Madrid heeft zondagavond een belangrijke overwinning geboekt in LaLiga. Voor eigen publiek was het met 3-0 te sterk voor Real Betis. De ploeg staat door de driepunter op de vierde plaats. Het gat met de koplopers Sevilla, Real Madrid en Real Sociedad is nog maar twee punten. De ploeg van de geschorste Diego Simeone doet dus nog helemaal mee in de strijd om het kampioenschap.

Real Betis begon ijzersterk in Madrid, maar al snel werd de thuisploeg de bovenliggende partij. Dat resultaat in minuut 26 in de eerste treffer van de middag. Yannick Carrasco kapte een verdediger uit en schoot de bal daarna op fraaie wijze in het dak van de goal. De ploeg zag na rust de voorsprong verdubbeld worden, met dank aan een speler van de bezoekers. German Pezzella kopte de bal op ongelukkige wijze achter doelman Claudio Bravo.

Lees ook: Video: Sierd de Vos wordt gek bij geniale kanonskogel Carrasco

Met die voorsprong was de zege zo goed als binnen, waardoor de Madrilenen het rustiger aan konden doen. Zo werd Luis Suárez naar de kant gehaald, waardoor João Félix zich mocht laten zien. Die opdracht vervulde hij uitstekend: na tien minuten had hij zijn doelpunt te pakken. Het was pas zijn eerste dit seizoen. De assistent-scheidsrechter vlagde voor buitenspel, maar na ingrijpen van de VAR ging het feestje van de Portugees alsnog door.

Atlético heeft in elf wedstrijden 22 punten bij elkaar gevoetbald, twee punten minder dan de bovenste drie ploegen. De club is dan ook helemaal terug in de strijd om het kampioenschap én de club tankte vertrouwen voor het Champions League-duel met Liverpool. Die wedstrijd staat woensdagavond op het programma op Anfield. Het eerste onderonsje in het Miljoenenbal eindigde in 2-3 voor de Engelsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen