Aanhangers Feyenoord opgepakt voor bekladden Berlijnse Muur

3 november 2021, 17:59

In Berlijn zijn twee aanhangers van Feyenoord aangehouden vanwege het bekladden van de Berlijnse Muur. De twee mannen van 21 en 25 jaar oud zouden het woord 'Feyenoord' op de toeristische attractie East Side Gallery hebben gezet. Zij werden tijdens hun vluchtpoging door de politie aangehouden.

Volgens het Duitse medium Berliner Morgenpost sloegen de twee gemaskerde mannen op de vlucht, maar die bleek uiteindelijk van korte duur. Zij zouden zijn betrapt met de verfresten nog op hun handen. De East Side Gallery geldt als een bekende plek voor toeristen. De Berlijnse Muur is daar opgefleurd met werk van verschillende kunstenaars.

De politie van Berlijn is extra alert door de komst van duizenden Feyenoorders naar de hoofdstad van Duitsland. Er zullen liefst 5200 fans van de Rotterdammers aanwezig zijn in het stadion, terwijl er ook mensen in de stad worden verwacht. Op Berlin Hauptbahnhof was er woensdagmiddag veel politie op de been toen de Feyenoorders per trein arriveerden.

Feyenoord speelt donderdagavond (21.00 uur) tegen Union Berlin in groep E van de Conference League. De Rotterdammers zijn na drie wedstrijden met zeven punten de koploper, terwijl Union met drie punten hekkensluiter is. In Rotterdam won Feyenoord met 3-1 van de Berlijners. De wedstrijd wordt afgewerkt in het Olympia Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen