'Contractsituatie Mazraoui nauwlettend gevolgd in PL'

15 november 2021, 21:09

Noussair Mazraoui heeft zijn aflopende contract bij Ajax nog altijd niet verlengd. De kans op een transfervrij lijkt daarmee steeds groter. Dat gaf de rechtsback zelf onlangs al toe, maar blijkt ook uit de geruchten over de buitenlandse interesse in de Ajacied. 

Daar konden maandag weer twee geïnteresseerde clubs aan toegevoegd worden. De internationale tak van ESPN weet namelijk dat Arsenal en Leeds United de situatie van Mazraoui nauwlettend in de gaten houden. In het 'transfervrije elftal' van de zender waren ook Cesar Azpilicueta en Serge Aurier een optie voor de rechtsbackpositie, maar de 24-jarige Ajacied werd met zijn vier goals en drie assists dit seizoen als het beste buitenkansje gezien.

Mazraoui zelf was vorige week nog eerlijk over zijn contractsituatie in Amsterdam, waar hij wel vertelde nog altijd in gesprek te zijn met Ajax. "Maar mensen zijn niet dom: hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt", erkende hij in een uitzending van Bij Andy in de Auto. Ook gaf hij toe na zeventien jaar bij Ajax wel een keer een stap te willen maken. "Niet dat dat dit seizoen zo moet zijn, maar het moet ook niet langer dan twee jaar meer duren."

Lees ook: Mazraoui over onderhandelingen: "Hoe moeilijker het wordt"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen