Gilissen over tragisch incident Vloet: "Hij is er kapot van"

21 november 2021 – Rai Vloet is er kapot van dat hij in de nacht van 13 op 14 november een dodelijk ongeluk op de A4 heeft veroorzaakt. De sterspeler van Heracles Almelo zat vermoedelijk met te veel alcohol op achter het stuur en ramde met zijn auto hard op de achterkant van een jong gezin. Een vierjarige jongen overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Gilissen over tragisch incident Vloet: "Hij is er kapot van"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Technisch directeur Tim Gilissen reageerde voor de camera van de NOS voor het eerst uitgebreid op de gebeurtenis. "Het was een heel moeilijke week", verzuchtte hij na afloop. "Zondag kregen we het bericht dat je nooit wil horen. Je hoopt dat een van je spelers daar nooit bij betrokken raakt, maar helaas was dat nu wel het geval."

Er was daardoor veel stilte en emotie, aldus Gilissen. "Maar tegelijkertijd weet je dat ergens anders het leed en de emotie veel groter is." De speler zelf is zeer geëmotioneerd. "Hij is aangedaan, hij is er kapot van. Het was wel aan hem te zien. Het is natuurlijk ook een drama voor hem. Hij zal tijd nodig hebben om dit te verwerken en wij gaan hem waar nodig helpen."

Heracles boekte desondanks een 3-1 overwinning op Fortuna Sittard. Na afloop reageerde ook doelman Janis Blaswich op de tragische gebeurtenis. "Het was een moeilijke tijd voor ons. We hebben onze steun betuigd aan de familie die is getroffen, uit het hart van het hele team."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd