Bayern blijft worstelen met ongevaccineerden: wéér quarantaine

21 november 2021 – Bayern München moet het komende dinsdag opnieuw stellen zonder vier spelers. Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric-Maxim Choupo-Moting en Michaël Cuisance zijn in contact geweest met een besmet persoon en moeten in quarantaine, omdat zij niet gevaccineerd zijn tegen het coronavirus.

Bayern blijft worstelen met ongevaccineerden: wéér quarantaine

Afgelopen vrijdag moest bayern München het al stellen zonder Joshua Kimmich. De middenvelder annex rechtsback moest de wedstrijd tegen FC Augsburg aan zich voorbij laten gaan. Bayern München voelt zich zwaar benadeeld door de keuze van het vijftal om geen prik te halen. Hoewel de topclub het besluit van de spelers steunt, denken zij na over consequenties.

Bayern München overweegt de spelers bijvoorbeeld niet mee te laten doen met de groepstraining en salaris van hen in te houden op het moment dat zij in quarantaine zitten. De club wil namelijk niet de dupe worden van de keuze die de spelers weloverwogen hebben gemaakt. Met dat nieuws kwam het Duitse BILD zaterdagavond naar buiten.

Bayern München neemt het komende dinsdag in de Champions League op tegen Dinamo Kiev. Groot zal het gemis van Bayern niet zijn, want de ploeg van Julian Nagelsmann is na vier speelronden en twaalf punten al verzekerd van een plek in de volgende ronde.

Bundesliga

gerelateerd