Hans Kraay jr. weg bij Veronica Inside: "Het is goed zo"

23 november 2021, 07:56

Voor Hans Kraay jr. zit zijn periode in het tv-programma Veronica Inside erop. De voormalig voetballer zat maandagavond in de uitzending, maar dat was de voorlaatste keer. De analist krijgt namelijk geen rol in het nieuwe format, waarin de talkshow dagelijks uitgezonden gaat worden en over meer dan voetbal zal gaan.

Dat heeft Kraay zelf uit de doeken gedaan tijdens de uitzending maandagavond. "Ik heb hier zeventien jaar gezeten, vandaag is de een na laatste keer. Ik vond het altijd superleuk om hier te zijn, maar ik zal er vanaf januari niet meer bij zijn", zei Kraay, die in verschillende rollen aan tafel heeft gezeten en ook al een aantal keer niet aan tafel mocht zitten. Toch kwam hij telkens terug in het programma, naast Johan Derksen en René van der Gijp als analist.

De reden van zijn vertrek is het feit dat er over meer gesproken gaat worden dan over voetbal, legt Derksen uit. "Het programma zal volgend jaar vijftig procent voetbal zijn, maar ook vijftig procent over andere onderwerpen. Met René (Van der Gijp, red.) en mijzelf hebben we al veel voetballers aan tafel. Dan moet er nog wel een specialist aan tafel die géén voetballer is", aldus Derksen.

Lees ook: Dit is de naam van de talkshow van Genee

Volgens hem is het zeker niet persoonlijk dat Kraay niet meer aan tafel komt. "Hij was altijd een zeer welkome aanvulling op deze tafel", zei Derksen. Kraay vindt het jammer dat hij niet te zien zal zijn in het nieuwe format, maar heeft er ook begrip voor. "Het is goed zo", stelde de oud-profvoetballer, die op ESPN nog wel te zien zal zijn als analist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen