'Paris Saint-Germain begint aan onderhandelingen met Zidane'

25 november 2021 – Paris Saint-Germain is volgens Le Parisien begonnen met de onderhandelingen met Zinedine Zidane, die in beeld is als opvolger van Mauricio Pochettino.

'Paris Saint-Germain begint aan onderhandelingen met Zidane'

De druk op de Argentijn is na het Champions League-verlies van de miljardenploeg bij Manchester City, flink toegenomen. Daarbij wordt de oud-trainer van Tottenham Hotspur ook nog eens gelinkt aan de vacante trainerspositie bij Manchester United. Het zou Paris Saint-Germain niet slecht uitkomen als de Engelse topclub daadwerkelijk voor Pochettino gaat.

De Parijse krant sluit niet uit dat Zidane al midden in dit seizoen instapt bij de club waar sterren als Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé onder contract staan. Zidane zou ook in beeld zijn geweest op Old Trafford, maar heeft naar verluidt niet de intentie om in Engeland te werken.

Lees ook: 'Zidane in beeld als nieuwe coach sterrenensamble PSG'

Zidane was als trainer in de top tot dusver alleen werkzaam bij Real Madrid, waar hij drie keer de Champions League veroverde. Ook werd hij er kampioen van Spanje. Zidane werd eerder ook al gelinkt aan de positie van bondscoach bij de Franse nationale ploeg, mocht Didier Deschamps afzwaaien.

UEFA Champions League

gerelateerd