PSV ontvangt hoopvol nieuws uit Spanje over Europees voetbal

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 november 2021 – Terwijl PSV het in eigen competitie opneemt tegen sc Heerenveen, heeft het ondertussen goed nieuws gekregen uit Spanje. Daar heeft Real Sociedad eens temeer aangetoond in zeer verontrustende vorm te verkeren. In de uitwedstrijd bij promovendus Espanyol ging het met 1-0 onderuit, waardoor het inmiddels slechts één van de laatste vijf wedstrijden won.

PSV ontvangt hoopvol nieuws uit Spanje over Europees voetbal

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV won afgelopen donderdag met 2-0 van Sturm Graz, terwijl Monaco won van Real Sociedad. Zodoende staat PSV tweede in de poule en Sociedad derde met twee punten verschil, maar beide ploegen spelen de slotwedstrijd tegen elkaar. Om te overwinteren in de Europa League, is het voor PSV dus cruciaal om dat duel te winnen.

Met oud-spits van FC Groningen Alexander Sørloth in de spits en Alexander Isak na een uur als invaller binnen de lijnen, leek het er lange tijd op dat het 0-0 zou blijven. Dertien minuten voor tijd sloeg Espanyol, dat wel de mindere partij was, echter toch toe. Nadat doelman Alex Remiro de eerste inzet nog pakte, schoot Yangel Herrera de rebound prachtig in de bovenhoek.

Lees ook: AS Monaco bewijst zichzelf én PSV een uitstekende dienst

Zo is Sociedad al weken aan het kwakkelen, met gelijke spelen tegen Athletic Club de Bilbao, Sturm Graz en Valencia en nederlagen tegen Monaco en nu dus Espanyol. Woensdag kan het zich enigszins revancheren voor de afgelopen weken in de beker, maar volgend weekend staat een duel met Real Madrid op het programma. De week erop hoopt ook PSV een duit in het Baskische crisiszakje te doen.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    PSV

    gerelateerd