Gakpo doet onthulling: "Ik weet niet of ik dit mag zeggen..."

1 december 2021, 16:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cody Gakpo doet er alles aan om de top te halen, maar de aanvaller slaat een hamburger niet over. Soms staat het zelfs in de kleedkamer van PSV, vertelt de buitenspeler in het programma Tiki Taka Touzani. 

"Ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat je best wel met voeding bezig bent. Hoevaak heb jij een cheat day, gewoon eerlijk?", vraagt Soufiane Touzani, terwijl hij met de PSV'er zit te eten in een restaurant. De aanvaller hapt niet meteen toe om antwoord te geven op de vraag. "Ik weet niet of ik dit mag zeggen... Ik weet niet of dit op televisie kan komen? Maar Soms na de wedstrijd staat er bij PSV in de kleedkamer wel wat lekkers, snap je? Hamburgers enzo.. Dan hap ik wel toe."

Het is niet de eerste keer dat er over fastfood in de kleedkamer van PSV wordt gesproken. Begin 2020 was er namelijk ophef toen er shoarma en kapsalons besteld zouden zijn door de selectie. Sterker nog, Johan Derksen liet weten dat het een reden was om Mark van Bommel te ontslaan als trainer van de Eindhovenaren. "Bij Engelse clubs mogen spelers opstaan hoe laat ze willen en eten wat ze willen. Ze hebben geen diëtist, het is heel relaxed. Dat wilde Van Bommel bij PSV ook. Toen is de directie een keer binnengekomen, net op het moment dat er 1 een kapsalon naar binnen aan het werken was en de ander zat met een pizza."

Destijds werd er ook in Oostenrijk vol verbazing gekeken naar de bestelling van PSV na het duel met LASK Linz. 'PSV maakte niet alleen een ravage van de bezoekerskleedkamer, maar toonde ook een vorm van onprofessionaliteit, wat Linz nooit zou doen. Nadat de PSV-sterren in het bitter smakende gras van Linz hadden gebeten, aten ze meerdere pizza's in de kleedkamer!', schreef het Oostenrijkse medium Kronen Zeitung na de 4-1 nederlaag van de Eindhovenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen