Raiola heeft 'duidelijk idee' waar de toekomst van Haaland ligt

9 december 2021, 15:28

Mino Raiola sprak afgelopen zomer al met meerdere Europese topclubs over een mogelijke overgang van zijn cliënt Erling Haaland. Die acties werden door zijn werkgever Borussia Dortmund niet goed ontvangen, maar daar heeft de Nederlandse zaakwaarnemer maling aan.

Raiola bevestigt dat hij onder meer een bezoek heeft gebracht aan FC Barcelona, Real Madrid en een aantal Engelse topclubs. "We zijn al twee jaar aan het bekijken waar de toekomst van Erling ligt", zegt hij tegen Sport1 over de toekomst van de gewilde Bundesliga-spits. "We hebben een duidelijk idee over waar Erling naartoe moet en kijken natuurlijk ook naar wat de markt te bieden heeft. Ik zou een slecht zijn in mijn werk als ik dat niet zou doen."

Raiola ziet in ieder geval mogelijkheden om Haaland in een van de aankomende transferwindows aan een nieuwe club te helpen. "Met een speler als Erling kunnen we de markt beïnvloeden, we worden niet beïnvloed door de markt", stelt hij. "Ik heb de transfermarkt veranderd met mijn spelers. Zaakwaarnemers hebben naast voetbal een tweede spel ontwikkeld: Calciomercato. Het gaat tegenwoordig nog maar twee dagen per week over een wedstrijd en vijf dagen over transfers."

Lees ook: Haaland verwijdert razendsnel boze tweet over Zwayer

Het doet Raiola overigens weinig dat hij bij veel clubs niet bovenaan het gastenlijstje staat en dat bepaalde supportersgroepen zijn bloed wel kunnen drinken. "Misschien haten technisch directeuren mij ook wel. Maar zelf haat ik niemand. Ik doe gewoon mijn werk en daarbij verleg ik graag de grenzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen