United zegeviert bij Krul, Wolfsburg blijft kwakkelen

11 december 2021, 20:25

Manchester United heeft zaterdagavond drie kostbare punten bijgeschreven. De ploeg van manager Ralf Ragnick bleek met 0-1 te sterk voor laagvlieger Norwich City. Ook in de Spaanse La Liga en Duitse Bundesliga werden interessante wedstrijden afgewerkt.

Norwich City - Manchester United 0-1

De wedstrijd tussen basisspeler Tim Krul (Norwich) en bankzitter Donny van de Beek (United) leek geen winnaar te krijgen. Uiteindelijk pakten de bezoekers toch drie belangrijke punten in de strijd om de bovenste plekken in de Premier League. Een kwartier voor tijd kreeg United een strafschop na een overtreding van Max Aarons op Cristiano Ronaldo. De Portugese routinier ging zelf achter de bal staan en stuurde Krul de verkeerde hoek in. Dat bleek uiteindelijk de enige treffer op Carrow Road, waar Van de Beek twee minuten voor tijd nog inviel.

VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart 0-2

Het Wolfsburg van Wout Weghorst begon nog goed aan het seizoen, maar is inmiddels terug te vinden in de middenmoot van de Bundesliga. Met Weghorst in de basis bleek de ploeg van trainer Florian Kohfeldt niet opgewassen tegen degradatiekandidaat Stuttgart. Door doelpunten van Konstantinos Mavropanos en Philipp Förster gingen de bezoekers met een 0-2 overwinning terug naar huis. Stuttgart staat door de driepunter net boven de gevreesde degradatiestreep. Wolfsburg is terug te vinden op de tiende plek.

Valencia - Elche 2-1

Jasper Cillessen leek de grote man te worden bij Valencia, dat in eigen huis speelde tegen laagvlieger Elche. De Nederlandse doelman had in de eerste helft namelijk een geweldige redding in huis en was vervolgens goed voor de assist bij de 1-0 van Goncalo Guedes. Daar leek het lange tijd bij te blijven in het Estadio Mestalla, maar in de slotfase moest Valencia alsnog aan de bak. Lucas Boye hielp Elche aan de gelijkmaker, al bleek dat niet genoeg voor punten. In de 86e minuten was het slotakkoord namelijk voor Cristiano Piccini, die de 2-1 verzorgde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen